Vårkvällarnas vårkväll

 
Kanske är valborg en av de konstigaste högtiderna i Sverige någonsin (varför firar vi ens valborg? någon som vet?). Förmodligen är det även den mysigaste också, jag menar, marshmallows och mariekex? Oslagbar kombo. I år firade jag i alla fall valborg hemma hos niklas med bland annat Anna-Clara Kajsa och Ester här på bilden. Gulliga!
 
 
Och Niklas då såklart. Han fotograferade med sin analoga kamera och om ni vill se hur det kan se ut, kolla in hans 500px-sida!
 
 
Ingen valborg utan valborg av håkan på gitarr vid en eld <3
 
 
Däjven var där.
 
 
Och Fredrik!
 
 
Niklas roade sig med att kasta tänstickor mot oskylidiga fotografer.
 
 
Mhm intressant.
 
 
Och här är jag! Hej hej! Lite quirky, ganska glad.
 
 
Elias hämtade popcorn och försökte poppa dessa i lite aluminiumfolie över eld (det funkade!). Ester blandade marshmallows päronsoda choklad och chip till en oväntat god mariekexdipp.
 
 
Vi grillade tills det blev kallt och alla var så här ledsna ⬆ över att gå in (hehe eller så inte). Kollade på när Bob Ross målade tavlor, pratade om skolan och sommarjobb. En helt okej valborg alltså.
 

Kommentarer
Annaclara
2016-05-04 | http://annaclaras.wordpress.com

Tror det är för att fira in våren typ? Bränna bort allt gammalt och tungt från vintern och göra sig redo för ljusare tider liksom? Eller så kanske det var nån pyroman som råkade tända eld på massa möbler och träd och sånt och nån ba "vi gör det till tradition!" :)

Svar: Så måste det ju vara helt enkelt! Haha, eller en pyroman, ja :))))
Hanna Eriksson


Namn
Kom ihåg mig?

Mail


Blogg/hemsida


Kommentar


Trackback