utan veckodagar vad skulle man då ha för rubriker

I denna fabulösa kläning dansade jag runt idag.
 
Imorse vaknade jag klockan halv åtta av att solen lyste i genom fönstret. Klockan halv åtta är precis en halvtimme senare är jag borde kliva upp, men min första tanke var ändå "oj så skönt att få sova en halvtimme till" eftersom jag trodde att klockan bara var halv sju. Jag har alltid haft svårt med klockan på morgonen så det händer rätt ofta att jag tänker fel. När jag sedan kom på mig själv vad klockan egetligen var tänkte jag "oj så skönt att få sova lite till eftersom det är helg". Fast såklart så var det ju inte helg och jag blev tvungen att springa till bussen, och just den här morgonen var bussen sen, hela tolv minuter, så jag sprag helt i onödan.
 
Trots min traumatiska morgon så blev dagen ändå riktigt bra. Vi har börjat med ett intressant projekt på so/no:lektionerna och annars så är lektionerna väldigt chill för det är ju trots allt bara är en endaste vecka kvar till sportlovet! Dessutom så åker jag med orkestern till Luleå på onsdag för att spela lite vilket betyder att jag just nu bara har tre skoladagar kvar. Woho.
 
Jag är förresten i stort behöv av ny, bra musik - det fins ingen välig själ där ute som kan ge låttips kanske?
 
 
 

leopants

 
Idag är det söndag och jag har inte gjort något vettigt alls. Edwin har varit här sedan är fredags men for hem imorse och jag har spenderat dagen i dessa otroligt sköna harembyxor med leopardmönster som jag hittade på en loppis i Göteborg i sommras för ynka 20 riksdaler. Annars har jag även spelat Tf2 för fullt. Det är ett himla kul spel måste jag säga, valve är grymt. Nu väntar mina kära vänner från stockholm på att jag ska joina igen, så jag borde gå nu. Kram!
 
 

musikalnötter

 
Om exakt 74 minuter så kommer jag att befinna mig i ett orkesterrum i staden för att spela flöjt. Och en vecka senare så smäller det. Musikalen som estet-musik-eleverna ska spela upp är disneys "Förtrollad" och jag har blivit tillfrågat att spela med i orkestern (inte för att jag är bra eller så, det är bara ont om flöjter). Det betyder - förutom massa musik och roliga vänner - att jag missar alla skoldagar utom fredag nästa vecka, wohoo!
 

Tova & Qubie

 
Finas Tova och hästen Icy Q från dagens photoshoot.    ƒ/2.8    28-75mm Tamron     ISO 200