sjung om studenternas lyckliga dag

Hej igen efter sisådär ett halvår av frånvaro. Jag har tagit studenten och jobbat och helt ärligt orkar jag inte riktigt sammanfatta sex månader bara sådär. Vi får ta det lite *pö om pö* helt enkelt! Först ut: studenten.
 
 
Vi fyra på bilden åt frukost tillsammans med Sofie, Jessica och Amanda från klassen hos sistnämnda. Vi fick skjuts till stadshuset och det delades ut stipendier och kramar på löpande band. Jag fick ett stipendium!! "för fortsatta högre studier" som det så fint heter, alltså för att jag ska plugga vidare.
 
 
Strax efter tolv hoppade NA3A ut på den provisoriska scenen vid fotbollsplanen och dansade loss. Var så nervös när vi stod där inne men efter lite dans kändes det mycket bättre.
 
 
Sedan obligatoriska ta studenten-bilder med skylten och med Elias och med Elin. Så här i efterhand hade jag velat ha en bild med Johanna också men det var så mycket folk (förlåt). Fick i alla fall mycket blommor runt halsen som jag kunde stoppa i vas sen <333
 
 
Sen bytte vi scenen mote ett flak och hoppade vidare två varv runt stan innan jag åkte hem för att fika med släkten innan studentfesten. Sjukt hektisk dag, det är först efteråt jag förstått hur kul det faktiskt var. Rekommenderar alla att ta studenten alltså hehe!!!