Halloween och såna saker

Linsen har jag fått låna av Elin.
 

Och så var den här dage äntligen slut och jag kan med gott samvete gå på höstlov. Hela veckan har varit den stressigaste i mitt liv då jag har haft både no- och spanskaprov PLUS en organisation av en hel spöktunnel för en skola som aldrig har haft det förut. Proven gick helt okej och spöktunneln var waaay bättre än vad jag förväntade mig. Allt detta himla extrajobb som vi har lagt ner, stannat efter skolan nästan varje kväll bara för att få till det.
Det bästa med spöktunneln var faktiskt inte att skrämmas eller höra de tuffaste niorna skrika - utan det är alla personer jag har lärt känna. Det må låta klyshigt, men det är sant. Tack så mycket till er.
En annan rolig sak är att alla klasser var himla positiva till vårat arrangemang och nästan alla faktiskt gick spöktunneln. Synd bara att jag inte får vara med och göra den nästa år.
 

Redan vinter?

 
Om man ändå inte hade bott här uppe så hade man sluppit snön. Fast den gör sig ju rätt bra på bild ändå.
Hej Lisa!

Marrakech, Morocco

 
 
På höstlovet drar jag och min familj till Marocko och det är första gången på fem år som jag far utomlands (Finland räknas inte). Marocko är värsta Aladdin-landet och det finns bland annat ett jättetorg, Djemaa el Fna, som tydligen ska vara väldigt häftigt med massa apelsinjuice-stånd, tekannor, kryddor och skor. Vi ska bo på ett riad, ett mindre hotell som drivs av en familj på någon bakgata, som tydligen skulle vara rätt mysigt.
Sen funderar jag även på att skaffa en tatuering! En henna då, som försvinner på några dagar (men erkänn lite skrajsna blev ni allt?), som det sägs ska vara billigt där.

Trots att jag inte ens viste att staden fanns för bara några veckor sen så är jag helt kär i den nu! Det är inget Turkiet eller Gran Canaria, men jag tror att det finns a hell lot of personlighet i den. Den är som så levande och färgglad och bara allmänt... häftig. Kameran hänger såklart med och jag ska försöka ta många bilder!
 

el boyfriendelito

 
 
Edwin heter han och är världens finaste. Korten togs för någon vecka sedan när han var på visit. Tyvärr blev de otroligt gryniga så vi får väl göra om det någon annan gång, men fin är han iallafall.
Helgen har spenderats i Älvsbyn på konfaåterträff och o så roligt det var! Det är alltid svårt att beskriva läger med ord så jag tänkte låta bli.
Imorgon har jag prov i HK på morgonen och direkt efter det ska vi ha orienteringsprov också.. Jobbig måndag, men som tur kompenserar orienteringen onsdagsvalet så då slutar vi tolv istället!
 
 
stay - royal teeth // starmachine200 - vintergatan // miss jacksson - panic! at the disco // where did the party go - fall out boy
 

Dr. Martens

 
Äntligenäntligenäntligen har jag fått mina älskade Dr. Martens igen! Jag hittade dem på loppis i sommar för ynka 60:- men de behövdes lagas och putsas upp lite, så de har varit hos skomakaren tills igår. Så otroligt fina är dom, trots att de är begagnade, och jag kan lova att de kommer användas flitigt i höst och vinter! ♥