Kittelfjäll

Mobilbilder

Gårdagen, idag och resten av veckan spenderas i vackra Kittelfjäll med skidåkning och familjen. -10 och flera dm puder, grymt härligt! 
Igår var första dagen att åka skidor (jag kom onsdag kväll) och på kvällen så badade vi även badtunna. Har aldrig gjort det förut, och det var helt okej.
Nu är den skönaste stunden på dagen, då man är mätt efter lunchen och stugan är lagom tyst (helt tyst blir det aldrig eftersom vi är fyra familjer som delar stuga), och jag tänkte ta tillvara på tiden för plugga till andra världskrig-provet nästa vecka. Önska mig lycka till...

"you have always worn your flaws upon your sleeves"

   
Om ni inte redan har lyssnat på Bastille så rekomenderar jag att ni gör det nu.
 
Efter en lång tisdag är jag helt slut. Allt jag vill just nu är att krypa ner i sängen och sova, men tyvärr så har jag en hel del läxor som ska vara klart innan det. Imorgon är min sista skoldag innan jag far till fjällen och det är skönt lol. Nu ska jag plugga världskrig för det behövs eftersom provet är nästa vecka och sen så ska jag mysa ner mig med någon serie och en kopp te. 

sjukdag

Det är så otroligt fint ute den här tiden på året!
 
Imorse när jag vaknade hade jag otroligt ont i magen. Jag åkte till skolan, men orkade knappt med mentorstimmen så bestämde mig för att lägga mig och vila på mammas jobb och sedan ta nästa buss hem. När jag kom hem sov jag lite till, och stickade. Nu mår jag bra och imorgon ska jag till skolan.
Imorgon är föresten dagen då jag och Elsa ska lära våran klass 9a att dansa thrift shop. Haha. Det kommer säkert att gå bra för Elsa är så duktig.
 
Annars har den här veckan gått jättesnabbt. I måndags slutade vi med den tidiga bussen och i tisdags var jag knappt på skolan alls. Jag och några andra vänner besökte gymnasiet, på teknikcollege, och var där hela dagen. Det var rätt intressant faktiskt, vi fick se en 3D-skrivare (man bah wow), programmera en maskin att skära ut mitt namn ur en träbit och fika. Tyvärr tror jag inte att teknik/el/industri är något för mig, men det var trevligt att vara där och se!
 
 
 

snöpromenader och bullbak

 
Jag har nog den vackraste pojkvännen i världen. Och himla duktig är han på att ta kort också (han har tagit alla bilder på mig). Han kom hit i fredags och stannade över natten, och igår var vi riktigt produktiva, för ovanlighetens skull. Vi hann med både promenad och sconesbak innan han skulle fara.
Senare på kvällen så kom mina fina, fina vänner och bakade och åt bullar. Det var länge sedan jag åt bullar sist och gud vad gott det var! De hade även med sig massa annat gott, och så såg vi lite film. Kvällarna blir alltid lika galna med er.

Idag har jag absolut inga planer alls! Kanskekanske så städar jag rumet, men först; smoothie! Kram.

Marocko

 

shopping

 
Efter en spontantur på staden idag efter skolan så har jag nu kommit hem, många kronor fattigare, men med massa nya kläder i garderoben! Det var längesedan jag shoppade såhär mycket, men trevligt var det. Jag och Tova tog hennes epa till staden där vi sedan mötte upp Lisa och Elsa. Himla bra var det ialafall.
Imorgon är det fredag och det är najjan. Kram.

render distance: low