Från min mobil

 
Hej på er! Eftersom jag är helt otroligt värdelös på att ta med mig kamera dit där det faktiskt händer saker så tänkte jag att jag istället kunde dela med mig av de där stunderna genom mobilkameran! Helt utan inbördes ordning och jag börjar med den här bilden från i måndags när det var såhär megafint ute!
 
 
I lördags satt jag i one piece med de här tjejerna + Linnea och kollade på eurovisionsfinalen bland annat. Det var en väldigt trevlig och rolig och bra kväll på alla sätt. Vii han även med att öva brännbolsslag, laga tacos och bara prata. Himlar vad jag tycker om att vara med er!
 
 
En av mina favoritbilder från förra veckan för att ingen ser helt klok ut. <3 Det var streetfood-dag och vår lunch serverades utomhus, och eftersom det var fint väder så passade vi på att njuta lite av det. Gott var det också, streetfooden alltså, kan ju tilläggas.
 
 
I tisdags så hade vår mentor bokat in halva dagen till klassaktivitet (klassaktiviteter på tisdagar = mindre fysiklektioner <3). Vi skulle laga och äta mat tillsammans och det känndes lite som en kaosartad hemkunskaplektion, fast mycket roligare. Kan verkligen tipsa om att laga maten själv istället för att gå ut och äta med klassen, man umgås mycket mer på det viset! Jag ooch Jojjan gjorde pizza förresten, med extra allt och den blev dögod.
 
 
Och sista bilden, fika med mamma på Ekbergs. Skulle kunna använda många positiva superlativ för att beskriva mor min men nöjer mig med bäst, för den här gången. Chokladbakelsen/kakan/verket var för övrigt galet god, så har ni vägarna förbi, ät den!!

Regn(o)väder


Idag har det regnat mest hela dagen och jag relaterar starkt till de två första raderna i Veronica Maggios låt låtsas som det regnar: det har regnat i dagar / det regnar och det slutar aldrig. Känns som om det regnar mest hela tiden, eller åtminstone den senaste veckan. Egentligen så gör det mig inget, jag trivs i regnet. Enda nackdelen är väl att det blir så långtråkigt efter ett tag, och kallt att moppa.
 
Men nog om regn! Ikväll tänker jag 1. plugga kemi inför ett kursprov 2. skriva så att fingrarna blöder 3. uppdatera designen här lite, det var ett tag sedan sist och slutligen 4. se Grey's Anatomy. Sjukligt bra serie alltså! Speciellt rolig om man är intresserad av läkare och sjukhus också, även om det förmodligen inte är helt äkta allt som händer. Tips iallafall!

Eurovisionkval och sommarvärme

 
Hej hörnini! Idag är det torsdag om ni mot förmodan inte redan visste det, så härligt! Snart fredag = en dag mindre till sommarlov. Det känns lite som om just lov är det enda jag tjatar om nuförtiden, men himmel och pannkaka så skönt det ska bli med lite ledighet! Längtar så det är inte klokt till sena sommarkvällar, att bada och framförallt värmen, den där somriga luften och att se hur allting blir grönare för varje dag. Häggen (på bilderna) har redan fått massa gröna blad och snart, snart så blommar den nog!
 
Från sommarvärme till ett helt annat ämne - eurovision! Ikväll kvalar Måns till finalen på lördag och mina vänner och jag tänker sätta oss och heja om knappa tjugo minuter. Hoppas att ni får en bra kväll, kram!

Majfavoriter

    
 
    
 
 
  
 
 

Hängselbyxor

 
Kommer inte ihåg ifall jag har nämt det förut, men jag har blivit med hängselbyxor! Ett par svarta från cheap monday är det och h j ä l p vad jag tycker om dem. Hade helst velat gå runt i dem varje dag, så bra är dem! Bildena är tagna av Elias.
 
 

Make art not war

 
 
 Här om kvällen fick jag en stark lust att damma av min gamla vattenfärgspalett och måla någonting. Har trånat efter vattenfärgsmålningar på pinterest hur länge som helst nu, speciellt den urtvättade sorten, som ser sådär drömmigt pastellig ut. Med lite färg, penslar och tid (en väldans massa tid faktiskt) så lyckades jag skapa den här bilden! Himlarns alltså vad jag är nöjd, det blev så mycketbättrer än vad jag trodde.
 
Idag ska jag pluggapluggaplugga. Med tanke på att det bara 29 dagar kvar till examen har jag alldeles för mycket att göra. Engelskaredovisnigar, mattentionella och det fruktade kursprovet i kemi, till exempel. Tack gud att jag inte tar studenten också. Hoppas att ni får en trevlig dag, kram!

Här finns jag

Hej hopp! Jag vet inte om ni visste det, men jag finns faktiskt på fler ställen än just bloggen (som ni gärna får ta och följa på bloglovin, hint hint)! Har inte alltid tid med att sätt mig ned och just blogga, men finns på en hel uppsjö av andra sociala medier som ni mer än gärna också får följa mig på (hint hint). Klicka på bilderna för att komma till mina användare :)
 
 
 
Oftast så hänger jag nog här, på Pinterest! Finns så mycket inspiration att hämta, helt galet. Använder det mest till att leta DIY-projekt, men som ni ser så finns det en del annat också. Tycker mycket om mina boards "art and drawing" och "interior" så kika in där, och gillar ni precis som jag biblder på Leonardo DiCaprio så finns det en hel drös av dem i "pretty faces"!
 
 
 
Efter pinterest så är Tumblr min stora tidstjuv. Här samlar jag ord, bilder och tankar som jag kan skratta åt i timmar, befogat eller inte. Inser nu när jag skriver det här hur konstig min tumblr måste se ut för de som inte är insatta i tublr-humor (finns det?), men rekomenderar er ändå att kolla in den om ni har tråkigt och vill skratta. Videon på utterna är väldigt gullig iallfall, se den!
 
 
500px lägger jag upp de fotografier som jag är nöjd med inför allas beskådning. Är inte särskilt aktiv kanske, men ibland händer det att det dyker upp något foto.
 
 
 
Och så slutligen Instagram! Som ni kan se så är jag inte heller speciellt aktiv med att lägga upp bilder där, men kollar ändå dagligen igenom flödet. Heter hannastronaut där och vill gärna ha nya människor att följa också, så har du instagram (eller något annat av de här fyra medierna?) kommentera gärna ditt användarnamn så tittar jag in! Skulle vara jätteroligt att se!

Ett äventyr

 
I lördags så var jag på äventyr med Elias. Vi skulle ut och geocasha, det fanns en skatt inte så långt borta som vi tänkte passa på att kolla in. Den skulle ligga någonstans nära där mina fötter är på bilden ovan, men den var så himla lurigt gömd att vi inte lyckades hitta den. Det resulterade iallafall till en liten trevlig promenad, trots det ihållande regnet.

 
 
Vattnet gjorde sånadär häftiga ränder och himlen såg arg ut. Det gjorde älven för den delen också, och träden.
 
 
 
Vet inte varför men blir alltid så inspirerad av regn (??). Tycker om när det är sådär ruskigt grått ute, det gör mig alltid jättetaggad på att ta tag i mitt liv.
 
 
 
Och här står Elias med hund och posar lite casual (skoja jag bad honom stå där). Himla gullig hund är det förresten, liten och fluffig.

Sedan sist

 
Det känns egentligen inte som om det har hänt så mycket sedan sista gången jag bloggade men en snabb tillbackablick i mobilbildsarkivet tyder på motsatsen, så jag tänkte visa några halkassa mobilbilder från de senaste veckorna (utan inbördes ordning). Molnen var speciellt fina en dag, och så har jag traditionsenligt dragit ris till majbrasa tillsammans med TG. Valborg firades samtidigt som Hannes födelsedag med att grilla och umgås med vänner. Jag har cyklat till ica för att köpa trocadero, varit med Elias, ätit mjukglass, skrattat, promenerat, gått på bio, ätit god frukost och sprungit (!!). Dessutom kan jag konstatera att jag har överlevt både en hel del nationella prov samt den norrländska vintern, i år igen.

Tema: Spegelbild

 
För det första måste jag säga att jag är så himla nöjd med min bild till månadesns fotoprojekt. Temat är alltså spegelbild och jag ville göra någonting skräckinspirerat eftersom jag har en hatkärlek till just spegelbilder. Är livrädd för att någonting ska dyka upp bakom mig samtidigt som jag inte kan sluta titta i spegeln. Hade ingen vidare mening med bilden men tyckte ändå att jag lyckades få en obehagskänsla över bilden. H ä r  kan du läsa mer om vårat fotoprojekt och se tidigare bilder.
 
Här kan du även se hur mina fotoprojektsvänner har tolkat bilderna! Klicka på respektive namn för att komma till deras bloggar :)
 
Elin | Linn | Sanna | Emma