ny bloggdesign (typ)

 
ÄNTLIGEn tog jag mig tid att göra en vettig header (det har inte hänt på flera år) och passade även på att göra hela bloggen lite mer vårig. De känns lite konstig designen, men jag vet inte vad det är som gör det... Vad tycker ni?

min dag

 
//Jag åt the greatest frukost ever made (nästan, iallafall), dansade runt i klänning med smurftights och behövde bara packa ner två saker i skolväskan - urbanears och en pp-presentation//
 
 
//Jag åkte buss och läste (nästan antika) form-tidningar på bilden samt gick en annnorlunda väg hem//
 
 
//Jag lyssnade på musik och förberedde hallonsmoothie för morgondagens nationella, drack lite av smoothien och läste Kodnamn Verity//
 
 
Kort sagt så har min dag varit väldigt bra! Det känns som om jag har hunnit mycket, och dagen är inte ens slut. Lite tvärflöjt måste jag träna och kanske laga mat. Sen så ville Ronas att jag skulle nämna honom också, så då gör jag det. Hejsvejs.

minidonuts

 
När glassbilen kom till oss i tisdags så kände vi, kanske med tanke på det fina vårvädret som är ute, att det var dags att fylla kylen med lite glass igen. Elin sprang ut och skulle köpa, och kommer hem alldeles skuttande och med tre glasspaket i påsen. Det visade sig att hon bara hade köpt ett paket men att han som kört glassbilen hade gett henne två extra paket, bara för att.
Ett av de paketen innehöll dessa små Angry Birds-munkar som ser ut att vara av princip bara socker (vilket de mest troligt är också). Det är alltså vanliga munkar och inte glass, men de sålde dem på glassbilen ändå.
Det kanske inte var det godaste jag ätit direkt och jag kommer nog inte köpa det någon gång, men det är ju kul att ha provat på :)
 

måndagspepplåtarom kjolar

 
Jag tror inte att jag med ord kan beskriva hur mycket jag tycker om kjolar. Det är något magiskt med dem.
Dessa underbara fyra exemplar som ligger i min garderob är desvärre nästan oanvända. Antingen så är det på tok för kallt ute, eller så är det för att jag inte hittar något att matcha dem med. Minst tre morgonar i veckan tänker jag "idag ska jag ha kjol!" men det slutar bara med att jag tar de vanliga jeansen och måste springa till bussen. Ett annat skäl till att de inte är använda är helt enkelt att jag inte vågar. Jag är rädd för vad folk ska säga, jag är rädd för att jag är fashionabelt blind och döv och inte kan matcha kläder, trots att ingen egentligen bryr sig om vad jag har på mig. Otroligt fånigt va?
Imorgon hade jag iallafall tänkt trotsa rädslan och bege mig till skolan i kjol, om det nu inte blir snöstorm eller så. Kram.
 

meow

 
 

Double Exposure

 
När jag har tråkigt leker jag ofta i photoshop, och idag har jag sannerligen haft tråkigt. Elin åkte till mormor och morfar tidigare idag, och mis padres jobbar = ingen att prata med irl. Som tur var ställde Ronas upp via interNeT, annars hade jag blivit galen.
 
Ikväll så har jag sådan tur att jag får fara och kolla på SMASK-genrepet, tack vare Linnea och hennes musikklasskompisar. Det skall bli hiskeligt kul och eftersom jag inte har något mer att säga nu så slutar jag här. Kram.