and the sun..

 

mainstreambilder

 

dag 1

 
Trots att regnet öser ner så är jag taggad till tusen och lite till.

15 år

 
Himlar vad snabbt tiden går. Det var ju nyss det där.

+ lite Wintergatan

Klicka på bilden för att komma till Spotifylistan!
 
 

Det var Elsa som tipsade mig om det här underbara bandet (som tyvärr har lagt ner). Om du, som jag, är en hängiven jukalendertittare käner du säkert igen "Om du möter varg" från introt till Tjuvarnas Jul.

lördagsöndagmåndag

Igår var en underbar dag! Morgonen började med loppis och där hittade jag massa saker, typ en klänning (20:-) och en ryggsäck (40:-) som båda kommer användas flitigt första gången i mitt liv har jag åkt moped. Wow. Jag är livrädd för moppar (eller, var livrädd) men det är faktiskt inte så farligt som jag trodde det skulle vara! På kvällen åkte vi till Agnes och grillade, spelade spel och bara hade det allmänt mysigt.
 
Idag, eller nu snart, ska jag gå ner till byn och kolla på damernas match med Elsa och kanske Lisa. Jag tar med kameran så får vi se om det blir några bilder!
 
Imorgon kommer nog Edwin eller så far jag och badar.
 

13 07 28

 

Hösten 2013

 
19/8. Skolan börjar om och även om jag inte går på Hogwarts så tror jag att nian kommer bli bästa året! Vi ska få en ny klasskamrat, som det så fint heter, men i övrigt så känner jag alla i klassen och vet hur de är. Jag har de allra finaste vännerna som är saknade och nu banne mig ska jag plugga ordentligt!
 
 
 
 
17/9. Säsong 3 av New Girl kommer ut! Jag trodde aldrig jag skulle bli en sån människa som kollade på serier men så såg jag första avsnitet av New girl och BOOOM jag var fast. Än så länge kollar jag bara på en serie men planerar att börja se Gossip Girl och Game of Thrones.
 
 
 
Flöjten och orkesten börjar om och himlar vad mycket jag har saknat dessa torsdagar, om än det kan bli lite stressigt ibland. Nu börjar jag även i en ny orkester men som tur är flyttar mis amigos också.
 
 
 
 
22/11. Catching Fire släpps på bio! Äntligenäntligenäntligen, jag är jättenyfiken på att se hur bra den är, i jämförelse med boken. May the odds be ever in your favor!
 
 
 
 
 
 
Det blir höst helt enkelt och jag får massor med inspiration.Jag älskar verkligen hösten med dess rödgula löv och dimmiga dagar då man kan ta på sig en tjocktröja och sitta inne och plugga eller se en film, såklart med en tekopp i högsta hugg...!
 
 

jag och min katt

 

Vi har ett speciellt förhållande till varandra.
Och ja, hon la sig faktiskt där av fri vilja och har ännu inte visat något tecken på att flytta sig.