sunlight

 
Det är svårt att tro att klockan var halv tolv på natten då dessa bilder togs. Trots att jag bott här hela mitt liv är det fortfarande fascinerande hur länge det är ljust på sommarkvällarna. Sjukt coolt, tack mindnattssolen.
 

nattbilder

 
 
ELINS BLOGG | NIkon D80 | Tamron 28-75mm

2011 - 2014

 
Samma klass, tre år.

rosa fluff och lyckliga slut

Foto: Pappa
 
Det här inlägget är ca många veckor försenat. Typ sedan februari, då jag orkestrade till estet-musiks musikalföreställning, men jag kännde att jag ville publicera det ändå. Mest för att det var så sjukt kul och en upplevelse jag skulle göra om tusen gånger, och sedan tusen gånger till. Iallafall, såhär skrev jag om det (jag hade påbörjat ett inlägg lite halvt) någon dag efter sista föreställningen:
 
"Efter sex föreställningar och en del övning så är musikalen slut, finito, finished. Det har varit så himla kul, både att spela och att umgås med härliga personer.
Eftersom torsdagen bara var en halvdag så kom jag tillbaka till skolan efter lunch och det var hemskt. Ingenting hade förändrats, det känndes hur konstigt som helst att bara kliva in i klassrummet som om ingenting hade hänt. Menmen, man vänjer sig väl."
 
Och poof, så kommer alla minnen tillbaka. Så sjukt roligt jag hade det. Önskar att kunde få uppleva något sånt minst en gång i livet. Man kände sig väldigt profisionell på något sätt; sminka sig, klä sig i svart, komma tidigare för stämmrepet, hänga backtage och heja på de andra medverkandena. Åh. Jag vill tillbaks.
 
 
 
 

plantor

 
I torsdags var jag och mamma ute och planterade. Eller, mestadels av tide så fixade vi faktiskt till landet så att det överhuvudtaget skulle gå att plantera där. Flyttade plattor, bytte jord och sånt. Men lite plantering blev det också. Man kände sig som värsta wall-e haha, på uppdrag för att rädda planeten jorden (även om det gröna på översta bilden faktiskt är ogräs i brist på annat). Ekohjälten Hanna. Det skulle vara något det.

Vi planterade mest grönsaker - morötter, pak choi, och sallad men även tagetes och ringblomma. Morötterna ser jag fram emot mest, det är såå gott att bara dra upp en morot på sommaren och äta den. Det slår varenda köpesmorot, jag lovar!