Hanna skriver

 
Här i veckan var det min tur att skriva en krönika till stadens tiding. Den handlar om julen och att köpa julklappar, här kan ni läsa om ni vill!

tjugotvå elva femton

 
Den fösta snön har fallit och det är numera mörkt redan vid klockan tre. Otroligt mysigt och himla deprimerande på samma gång. Jag har varit med Elias och pluggat inför kommande prov, det är mycket just nu.Efter jul kanske jag kan börja leva igen. Vi drack glögg men hittade inga pepparkakor så det fick bli bullar istället, men det funkade minst lika bra.

önska önska

 
Wishlist 2015
 
När det är mitten av november är det faktiskt helt legitimt att lägga ut en lista på vad jag önskar mig den här julen. Förväntar mig absolut inte att jag ska få allt, eller någonting över huvud taget. Men den här är till dig farmor, för jag vet att du skulle ringa och pressa ur mig en önskelista annars. Kram på dig. ❤
 
» Washitape. Alltså papperstejp, helst enfärgad eller glittrig!
» Bon magazine. Finns att köpa på pressbyrån eller på deras hemsida.
» Nude dude. Ögonskuggepalett från the balm.
» Birkenstock. Skoooor.
» Shampoo bar. Ett solitt shampoo från lush!
» Mask of Magnaminty. Ansiktsmask, också från lush.
 
 
 

prokastinerande


Jag städar upp i rummet och kollar igenom gamla spellistor, provar kläder och letar efter försvunna typsnitt. Dansar till Håkan, spelar lite flöjt och bloggar och dricker te, varvar med me and earl and the dying girl. Allt för att skjuta upp novellskrivandet så långt som möjligt. Fy på dig Hanna.