You Make My Dream - Hall and Oates

Jag vet inte riktigt vad jag gör nu egentligen, det här är inte likt mig! Den här helgen har jag sett exakt 3 1/4 film, vilket är 100% mer än vad jag brukar. Just nu spelar Lorentz och Sakarias i Luleå och jag är inte där, sadface. Istället tillbringar jag min kväll med att egopica framför webcamen, lyssna på när några töntiga stockholmare skriker med varandra och prata med några spanjorer som kommer hit om bara en månad! Jag är så sjukt taggad, det ska bli jättekul :D
 
Idag har jag besökt lilla staden med mamma och hittat skor, ett linne och en t-shirt jag hade tänkt klippa lite i. Tycker det är så sjukt snyggt som på bilderna nedan, eller vad säger ni?

 
 
 
 
 

min katt är bättre än din katt

Ja, min katt älskar faktiskt mig. ♥
 

Nu sitter jag här igen, framför datorn med min katt brevid och trycker i mig en banan. Tänkte plugga no-prov med Emil fast han kunde inte så jag får göra det själv. Provet handlar om kolhydrater och sånt och det har jag inga problem att klara av, så det ska nog gå bra.
Annars så har dagen spenderats med friluftsdag och snöskulpturering, toppat med en klippning. Wehå!

minus30

Herregud jag trodde aldrig att jag skulle vara en sådan tjej som fangirlar. Men sedan kom de och min vision gick i kras. Jag tror nästan jag dör. Lorentz och Sakarias ska spela på Kulturens hus i Luleå. Hör ni inte hur underbart de låter? Och jag vill dit. Jag vill så sjukt gärna dit att det inte är sant.
Tänk bara att stå där, längt fram vid scenen och vråla fram varenda textrad de sjunger. Ren och skär lycka i 45 hela minuter.
Meeen... nu är det så att det krockar med en skidresa + att en vuxen måste följa med. Dessutom kan biljetterna ta slut när som helst. Man det löser sig och nu tänkte jag dela lyckan med er i Spotifyformat. Tacka mig senare när ni insett hur kungliga de är.
 
 

New in


okej nu kör vi.

Nu ska jag börja blogga igen, på riktigt. Kanske inte fem inlägg per dag men något iallafall, med start nu.
Egentligen har jag inte så mycket att säga, sportlovsveckan i Stockholm har varit askul men det är rätt skönt att vara hemma. Ett inlägg om den kommer komma snart + de kläder jag shoppat. Ha det bäst, gummihäst!