splinidora proudly presents

FEBRUARIKALENDERN

Det här blir som en ettårspresent (jajamän, bloggen fyller ett år idag, grattisgrattis!) av något slag. En kalender med tjugonio luckor, en för varje dag i februari. Den kommer mest att innehålla tips och tricks av mig, men också inspiration, vardagsglädje och en hel del persolingt. Håll utkik den första februari kl 00.01 alltså, för då smäller det!

Me, myself & IAndra inlägget på kort tid med bilder på mig(!), vet. Längtar verkligen till sommaren.... Random inlägg. Papas bravas och sånt. Godnatt.

egopics
Lite kul måste man ju få ha här i livet...^^

☻♥☺


Jiiises

Oj herre gud vad många nya besökare! All cred till Tova (länk i menyn) och Lisa (inlägget under)!
Jag hoppas verkligen att ni stannar för jag har en mega-ÖVERRASKNING åt er. Håll utkik i februari......;)

Ska ta bussen till skolan om sex minuter, så en jättebakmsekram åt alla! ♥

julklapparFick lite mer som jag glömde ta kort på, men ja, de här är väl de mesta. Tack för alla underbara julklappar!<3

till alla er som inte fattar...

... vad de här två knapparna som du hittar i menyn ska vara bra för, kolla in det här!Är det någonting du undrar över som rör mig och bloggen så klicka på "Fråga mej"-knappen längst till höger på sidan. Då ploppar ett litet fönster på skärmen. Där du fyller i namn, email och frågan och klickar på "skicka iväg frågan". Done!

Tycker du att min blogg verkar läsvärd, så att du skulle vilja läsa den igen och få nys om när jag uppdaterar klickar du på knappen där det än så länge står "2 följare via bloglovin' ". Då kommer du direkt till bloglovin's sida där du klickar på "följ bloggen".

Dehär är ju förstås om man vill, det känns inte så bra att tvinga någon till att följa en på bloglovin' eller fråga mej någonting. Inte ens om det är i en tävling eller något liknande. Jag vill bara ha såna som verkligen vill läsa min blogg som följer mig/frågar.


nittonhundratalets webcam


Checka in den snygga fjärilen jag hade i håret!

Hittade några bilder på farmor och farfars dator på mig sen jag var liten. Kunde bara inte låta bli att läggga ut dom även om dom var lite suddiga!^^