monday

Jag har förövrigt gått och förälskat mig i "Visa Vid Vindens Ängar" av Håkan Hellström [spotify].
 
... Och så har ännu en måndag försvunnit. Dagarna går ju så himla fort! Det känns som om det var nyss vi började skolan men nä, fem veckor har redan gått. Ikväll tänker jag skriva både svenskan och NO, två innlämningsuppgifter som ska vara klara i veckan. Huga. 
Imorgon ska det firas däremot, för då fyller fina Elsa år! Dessutom så är det fotbollsavslutning då. Ja i veckan har jag faktiskt rätt fullt upp med match på onsdagen, orkester på torsdagen och kanskekanske något kalas i helgen (:
 
 

grattis

Jag är verkligen stolt över dig Leon, 15 hela år är inte varje dag man fyller. Megagrattis till dig!

tema random

 
Det här är min klass. I sjuan och åttan var ni min mardröm, men nu gör ni min dag! Nian är, om än det jobbigaste, bästa året hittils. Alla har liksom hittat sig själv och är mycket trevligare mot allt och alla.
9A - töntklassen. Bild från Tova.

vad hände här då?

 
Om någon för bara några veckor sedan hade sagt att jag skulle äga en moppe hade jag skrattat. Det var ju sjukt, jag var livrädd för mopeder!
Sen hände något... jag blev tvungen att åka moped för att ta mig någonstans och då märkte jag att 1. det var inte så hemskt som jag hade trott och 2. jag skulle missa så mycket på grund av att jag inte hade någon skjuts utan moppe. Ungefär samtidigt skulle en kompis börja en kurs så jag hoppade på. Nu har jag gjort teorin och en körning = tre körningar kvar som jag gör bort på måndag, tisdag och onsdag. Jag skriver provet den 18, wish me luck!