om de två senaste veckorna

 
Shoppat rutiga shorts på erikshjälpen, ätit glass tre dagar på raken (körsbär och citronsorbé) och sovit i en söt liten stuga.
 
 
Somnat i skogen utanför den lilla söta stugan, träffat en av mina bästa vänner som jag inte sett på 1,5 år och tittat på småfiskar i ån.
 
 
Cyklat på en gammal vinglig damcykel, duschat i regnet när det åskade och löst sudoku som en annan pensionär.
 
 
Haft pizzapicknik på en coop-parkering, suttit en himla massa i bilen och läst secondhand-magasinet samt shoppat en kartbok, en duk och ett vykort på pensionärer på en vält parkbänk.

details

 
Jag har succesivt börjat göra om i mitt rum. Det har pågått i någon månad nu, och går lite frammåt hela tiden. Härom veckan köpte jag till exempel den blommiga radion på clas ohlsson, och nu i lördags räddade jag några gamla kittyböcker och ett tomt filmrullefodral undan att säljas på loppis. Jag har köpt en spegel också, och bytt ut bilderna på min fotovägg så det blir lite enhetligare. Sedan vi målade om mitt rum så har jag haft alldeles kala väggar, och nu två år senare, så har jag äntligen börjat. Synd bara att jag flyttar ut om tre år haha.
Jag tycker att det är otroligt mysigt att inreda, att göra något och se hur det förändras. Sen att alla möbler och saker är så himla dyra drar ju ner på det hela.. tacka vettja loppis!
 

Men jag är lyckligare nu

 
... för i lördags var jag på festival! Dessa fyra tjejer och jag tog i lördagseftermiddag bussen till Luleå för att gå på Hamnfestivalen. Planen var att se Linnea Henriksson, kanske Miriam Bryant och kanske ett band jag inte hade hört talas om tidigare: Season One. Det blev allihopa.
 

 
Linnea Henriksson. Vi gick till scenen tidigt för att få platser så nära scenen som möjligt. "Vi är inte hennes största fans, vi är bara korta" uttryckte Julia det haha, vilket stämmer ganska bra.
Jag hade skyhöga förväntningar på henne efterson 1) hon är en bra artist och 2) detta är den första spelningen med en artist jag verkligen gillar som jag varit på. Vilken himla energi hon hade alltså! Det såg verkligen ut att vara rolligt att stå på scenen.
 
 
Hon spelade i drygt en timme och och några låtar kännde jag igen. Innan konserten hade jag lyssnat på henne litegrann, kunde de populäraste låtarna men skulle inte kallat mig ett fan, men på scenen växte hon och blev dubbelt sså cool som innan! Vi sjöng med och hela scenen glittrade i lila och rosa och vi klappade och skrek och det hela var rätt underbart. Efter spelningen gick vi för att träffa henne/få autografer. Hon sålde fina tygkassar också, som vi köpte och fick signerade. Sen gick vi och köpte munkar.

 
Miriam Bryant var nästa artist som uppträdde. Vi stod ganska långt fram den här gången också, av sama anledning; vi var korta. Hon var inte sådär superbra, vi kännde bara till en av hennes låtar, men om man verkligen gillar henne var det säkert jätteroligt. Lite enformigt, trots att hon inte alls höll på lika länge som Linnea. Fast livemusik är ju alltid roligt, och så fick jag en chans att träna fota konserter.
 
 
Sista bandet vi såg var Season One. Vet inte vad jag ska säga egentligen. Det var hårdrock och jag gillade det, de sjöng och spelade grymt bra. Julia blev starstrucked av sångaren och fick hans autograf. Sen åkte vi hem.