Anthem of our dying day - Story of the year


KONFA 2013

 
#pentamentum #Edwinpåtypvarannanbild #coolahashtagscoolperson #p12
 

Tack 8a!


loppis!

Och var spenderade då Hanna sin lördagsmorgon? Jo på loppis.
 
Och nej, det finns faktiskt inget underbarare! Resultatet av dagens shoppingrunda blev 1 par converse (bilden längst ner till höger), Dr. Martens-kängor, ett linne och en härligt blå kofta. Just nu är jag så sjukt glad för allltihop kostade bara 150 spänn. Alltihop, totalt, rubbet. Hipp hipp hura, nu ska jag kolla New Girl.
~Jag kommer vara på konfa två veckor framöver så hejdå för ett tag.~
 
 

I should be over all the butterflies

Just nu är jag inne i en period i livet då varenda låt som jag hör handlar om mitt liv. Det är otroligt frustrerande eftersom det är svårt att njuta när man bara kommer att tänka på tråkiga saker så fort man trycker på play. Trots det så lyssnar jag jättemycket på musik nu och de är de fantastiska låtarna nedan som går på repeat (tack Anton för tipsen!).
 

sammanfattning av tisdagskvällen

 
Egentligen så beskriver videoklippet mer än nog hur min tisdagskväll har varit så att skriva något här är bara onödigt, men jag gör det ändå. Det har varit fantastiskt roligt och alla inblandade borde ha ett stort tack för att ni har gjort det så bra, TACK. Hoppas på ett lika roligt år (med en artonde i klassen!) nästa år som i år!

Nu ska jag ta och filma ett ftb-avsnitt med grabbarna grus och sedan gosa ned mig med filtar och sånt för att se New Girl. Hejsvejs!