Tova och Höken


 

it's always a good time

Kort update..
 
Sitter hemma och taggar Elsa och Agnes kalas med den här spellistan. Det ska bli grymt kul, party på hög nivå!!
 
Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Sov över hos Tova med Lisa och Wilma, också grymt kul. Vi såg film och så kom några andra kompisar lite sådär oväntat också ;) Tack för en toppenkväll iallafall!
Nu ska jag äta lite och sen far jag, hejdå!
 

abstrakt


Tagna med Olympus XZ-1

Nu är klockan tretton över elva och jag är knappt trött, för ovanlighetens skull. Sitter och ser film med Simon och redigerar lite bilder. Vi är barnvakter till pappas jobbarkompis barn hela helgen vilket betyder fullt ös hemma. Annars har jag väl inte så mycket att säga. Godnatt!

Tolfte September Tjugohundratolv

Kom just hem från träningen med mamma, det var grymt kul! Sh'baam hette det och var typ som en jättejobbig danslektion. Annars har jag inte gjort så mycket, det var cykelutflykt på skolshemat idag. Först cyklade vi från min skola in till city och museet. Där lyssnade vi på historien om Piteås historia, det var rätt intressant. Sen fortsatte vi till kommunhuset, lyssnade lite till och sen cyklade vi ner till hamnen och sjöräddningen. Lyssnade lite till och fick åka snabb båt som känndes som en karusell. Sen lunchade jag, Tova, Wilmer & WIlmer på Blå Ängeln, roligaste måltiden jag någonsin ätit ;D Sen åkte vi till Boulklubben och spelade boul. Också rätt kul faktiskt. Efter det var dagen slut och jag fick skjuts av Wilmer hem.The end. Nä men... jag vet inte, sitter och pratar med Simon nu men ska nog sluta när som helst ocg gå och lägga mig. Sovgott!
 
Bokade förresten just en flygbiljett för höstlovet, STOCKHOLM HÄR KOMMER JAG!