mockajacka eller självporträtt

 
Gick och köpte mig en mjuk fin brun midjekort (midjelång?) jacka från gina tricots rea för ett tag sedan. Den är fin och jag kännde mig fin så det spårade lite när jag skulle fotografera jackan så jag fotograferade mest mig själv. Oops. Sånt som händer ba.
 

midsommarafton genom analogen

 
Min vän Niklas har en analog kamera som fick följa med ut på bastuflotten i midsomras. Tror att den hamnade i händerna på lite vem som helst den kvällen, men jag tackar och bockar ialafall honom för att jag fått sno bilderna så att ni får hänga med på en av sommarens finare kvällar.
 
 
Steg ett för att ta sig ut till flotten är den här lilla ekan. Paddlarna är lite olika långa och olika stora och att ro ensam är stört omöjligt. Det är till och med svårt när det är två som ror!
 
 
Ja ni ser ju. Tre paddlar noll koll.
 
 
Vattnet var sådär sommarvarmt så att det gick att doppa sig flera gånger om (men bastu mellan såklart)
 
 
Aina fick Fredriks lövkrans som han hade pysslat ihop innan pga midsommar!
 
 
Och jag fick profilbildsmaterial
 
 
Dessutom intog vi de obligatoriska mängderna av chips och lösgodis som är nödvändigt vid midssommrar.
 
 
Jojje badade.
 
Och när det blev mörkt och vi blev trötta rodde vi sakta in till land igen. Klart slut på midsommar!
 

just nu

Jag använder kameran allt mer sällan och försöker göra produktiva saker så som att skaffa mobilabnonemang och vara i fas med matten. Busar med katten som växer som ogräs och kör bil efter ett lyckat kör och teoriprov! Inte många dagar efter landade kortet ni kan se nere till vänster i min brevlåda, gullefarmor och gullefarfar. 
 
Lyssnar på Veronica Maggios nyaste platta, har ni hört den? Den är bra. Försöker planera in saker i min kalender och det lyckas jag ganska bra med, att gå upp en rank i overwatch har jag desto större problem med. Har saker att skriva till tidningen och funderar på allvar att börja med halsduk redan nu, det är ju bara någon månad kvar till snön och det är redan svinkallt ute. Ungefär det händer just nu och det känns rätt så bra faktiskt. Hoppas ni får en trevlig tisdagskväll!