cama coat

 
 
Först och främst måste jag tacka alla som har kikat in på min blogg de senaste dagarna (hoppas ni stannar!) och för alla sjukt fina kommentarer jag fått på inlägget om norrsken! Aaah, tokigt att man kan bli så glad för att andra personer klickar lite här och var på tangentbordet, bildar ord och sedan skickar iväg dem. Tack igen! ❤
 
Igår så var mamma och jag på stan och myste på. Vi fikade, och jag hittade både vinteskor, jeans och en himla fin vinterkappa. Perfekt, med tanke på att det börjar bli rätt kallt ute nu, jag menar det har ju redan snöat och allt (och smält bort, men det är detaljer, shh). Resten av familjen (aka pappa och lillasyster) åkte till farmor och farfar i tisdags. Första var det tänkt att jag också skulle följa med, men så fick jag lite jobb istället och det blev tight med tid. Inte för att det gör så mycket, att vara hemma med mamma är inte dumt kan jag lova, och så har jag tid att träffa kompisar och vänner. Hoppas ni har ett bra lov!
 

norrsken

 
 Trots att jag bor på en sådan norrskensvänlig breddgrad så har jag aldrig förut testat att föreviga det. Min pappa och jag gick ut för kanske en halvtimme sedan och provade oss fram med lite olika inställningar, och att fota norrsken var faktiskt inte lika svårt som jag trodde. Sjukligt fränt är det och jag kan inte titta mig mätt på bilderna, det är ju så otroligt vackert!

66 dagar kvar till jul

 
Vaknade vid åttatiden för att det var så ljust ute och ser man på - det snöade! Jag är inget stort fan av snö egentligen, men lite mysigt är det faktiskt när flingorna singlar ner utanför fönstret och man får vara inne och läsa en bra bok. Jag sprang ut med kameran och i all hast så glömde jag att ställa om vitbalansen (otroligt klantigt, hur kunde jag inte ha märkt något?) samtidigt som mitt photoshop bestämde sig för att vitt inte längre är vitt utan beiegeaktigt. Bilderna blev alltså lite konstiga i färgen men det får ni ha överseende med.

tre från oktober

 
 
Mina tre bäst lyssnade på oktoberspellistan. Enjoy!

o n s d a g

bikbok levererar! // höstpromenad är den bästa promenaden // buss // min ljuspunkt i mörkret (bokstavligen hehe)
 
Om någn mot förmodan har missat  det så är det faktiskt onsdag idag och halva skolveckan har redan gått (den jobbigare halvan dessutom). Det är helt sjukt hur fort tiden har gått ända sedan jag började gymnasiet, helt plötsligt är det bara helg igen och jag klagar verkligen inte. Just denna helg som kommer så ska jag m. vänner på ledarkurs fredag-lördag, och sedan lördagkväll så firar vi Julia som fyllde 16 förra veckan! Parteeey.
Just nu sitter jag på musikskolan och väntar på ett möte (hihi hör ni hur viktigt och coolt och ballt det låter?) som i pricip går ut på att fika lite och spela flöjt. Men möte heter det ändå och börjar om ca en kvart. Av just den anledningen så borde jag nog börja ta och dra mig nu, hade!