här bor jag.

 
Hej och välkommen till min favoritplats i världen - mitt rum i huset i skogen utanför byn. Här ser ni det första jag ser när jag kommer in genom dörren, sminkbordet och fönstret och blomman. För några veckor sedan stod där en grå byra, men så kom både jag och Elin på att vi hade tröttnat på våra rum. Vi bytte möbler med varandra och då fick jag det här sminkbordet och plantan. I utbyte fick hon byrån och en trådrullehållare, och så var vi inte trötta på rummen längre.
 
 
Ovanför sminkbordet hänger min kära hylla som jag fick av farmor. Har inte riktigt listat ut vad jag vill ha i den med tills vidare får några pocketböcker, koppar, blommor lådor och andra små fina saker bo där. Det lär väl ändras om ett tag, men just nu ser det ganska mysigt ut tycker jag.
 
Sminkbordet och hyllan tillsammans ser ut såhär, och till vänster om dem och fönstret står min säng. Att somna och vakna i en säng med änghimmel är någonting alla borde få göra, för det är galet mysigt. Ovanför sängen skymtar fotoväggen, men den skriver jag mer om snart!
 
 
Skrivbordet med jordgloben, här sitter jag och gör läxor bloggar skriver eller pysslar. Det är stort och vitt och har plats för en massa bra saker, så som mappar och pärmar och sånt som är bra att ha i ett skrivbord. Oftast är det inte såhär städat utan fullt med saker och rätt så stökigt.
 
 
Ovanför skrivbordet har jag tejpat upp torkade blommor i en cirkel. Jag hade först tänkt göra ett herbarium av dom, men jag hittade ingen passande bok så de fick hamna på väggen istället. Till höger om skrivbordet har jag en till lite hylla med ett blommigt H, en liten glassätande Hanna, låneböcker och hörlurar. Just nu läser jag Amanda Svenssons bok Allt det där jag sa till dig var sant och den är så fint skriven.
 
 
Bakom dörren hänger min lilla väsksamling och några använda-men-inte-smutsiga kläder. På spegeln som hänger brevid sminkbordet har jag tejpas fast en kvist på och hängt full med halsband och armband.
 
 
Och sist men inte minst, min finfina fotovägg som hänger ovanför sängen. Gjort av spikar, naturtråd och klädnypor efter en bild från pinterest och full av bilder på människor jag tycker så mycket om.
 

Kommentarer
Linn Strömberg
2015-08-30 | http://cigarettesncush.blogg.se/

Såsåså fint!!

Svar: Åh tack!
Hanna Eriksson

Ida
2015-08-30 | http://diytime.se

Men ditt rum är ju min dröm!!! Det är såhär jag vill att det ska se ut typ, men det blir ju aldrig riktigt som jag tänkt mig :'C

Svar: Naaw haha, tack! Trivs så bra med det faktisk :D Hade varit himla kul att se hur du bor också!
Hanna Eriksson

MALIN
2015-08-30 | http://malinkirstine.se/

Vad mysigt du har det! Så hade jag gärna också velat bo :)

VERONICA - fashion blog
2015-08-31 | http://vveronicas.com/

Din favoritplats blev plötsligt min favoritplats, åh ill skrolla här hela tiden!! Gud så mysigt och härligt du bor, looove it! :) Härligt!

Barbro

Så härligt det blev!!!!!!! Bra att kunna byta grejer med varandra.....

Åh, så fint du har det!

Amanda Jönsson
2015-08-31 | http://nouw.com/ammiesvardag

Så mysigt!

åh vad mysigt du ser ut att ha det :)

Sandra
2015-09-02 | http://atilio.metromode.se

Men ååh, så fint du har det! Och vad ljust det verkar vara? Önskar att jag kunde få så vackert ljus i mina bilder men vår lägenhet är tyvärr väldigt mörk :((

Svar: Åh tack! Tyvärr så är det endast ljust någon timme på morgonen, resten är photoshops underverk. Men jag är glad för det jag har iallafall!
Hanna Eriksson

Biggeros
2015-09-04 | http://biggeros.blogg.se

Jätte mysigt Lya du har!!!!

Hannah Danielsson
2015-09-14 | http://hannahdanielsson.blogg.se/

åh vad fint rum du har! xx


Namn
Kom ihåg mig?

Mail


Blogg/hemsida


Kommentar


Trackback