de senaste dagarna

 
👉 Promenerat mellan skolan och staden.
👉 Övat musikallåtar och haft fotolektion.
👉 Åkt bil med Johan som klarade körkortet i onsdags!!
👉 Skippat skollunchen (coolt) och ätit på max istället, som för övrigt har världens gulligaste lapp på matavfallsluckan. Tack för att du hjällper oss vi älskar dig.
 
 
👉 Längtat til våren.
👉 Skaffat mig glasögon! Älskar dom!
👉 Grusat ned mina skor i slaskpölar.
👉 Fikat på
 
👉 Pluggat till ett biologiprov med Elias. Utmattande.
👉 Åkt och kört bil. Bilden i mitten är tagen klockan halv sex på kvällen och det är fortfarande LJUSt.
👉 Gosat med katten och hittat jordens gulligaste instagramkatter.
👉 Planerat resor.
 
👉 Köpt godissss.
👉 Åkt på loppis med mamma och Elin. Det var galet vackert ute, träden var alldeles frostiga och vita.
👉 Lyssnat på Floras & Fridas podcast!
👉 Skrivit listor. Har skaffat en instagram helt tillägnad mina listor. Den kan ni hitta här!

vårkänslor och en väska

 
Hej på er! Lördagarna nu för tiden är mest härliga för mig. VIsst, vi har plugga och prov och hundra inlämningar, men det är ju snart vår och det lyser så vackert genom blommorna i köket. Ibland räcker det med så små saker för att göra mig alldeles lycklig och rusig i kroppen. Jag klarade vintern i år igen!
 
 
Idag har det varit mycket vackert väder ute och därför åkte jag mamma och Elin på stadens bästa second hand. Det resulterade i en sammetskjol en virkat tröja en aftonväska en bra bok (på bild) samt en träningsjacka.
 
 
Och så en lite närmare bild på väskan. Prickarna är i något metalliknande materiall och sitter ihop som en matta utanpå tyget. Meget fint är det iallfall.
 

en morgon

 
Närmare bestämt den här morgonen. Jag har på mig min varmaste kortärmade tröja och jeans pga vill få saker gjort och finner det enklare i kortärmat och jeans. Om några timmar ska jag kolla synen, men innan dess planerar jag att hinna med (utan inbördes ordning) fika med Elias städa rummet läsa biologi äta frukost och
 
 
gå på hundpromenad! Hubbe heter den här filuren och är egentligen mammas kompis hund, men under sportlovet har vi fått agera hundvakt. Världens mysigaste är han.

tre tips

Förutom att titta in här då och då och skriva några rader så skriver jag även för designa din blogg. Den där hemsidan ni vet, som alla bloggare någong gång besökt i hopp om att utveckla sin blogg lite, lite till. Superkul är det iallafall, och det vore ju synd om ni missade asbra content. Därför tänkte jag lägga upp tre av de tutorials jag skrivit om på sistone. Varsågod!
 
Ta bättre bilder med mobilen!
 
Ta bättre bilder med din mobil!
 
Skapa en egen podcast
 
Skapa en egen podcast
 
Gratis actions till Photoshop
 
Gratis actions till Photoshop