Hur man (kanske) får mer läsare

1.  Skriv om saker som intresserar dig och som du skulle vela läsa om, det är jätteviktigt! Tycker man tex om hästar kan ju det vara en bra sak att blogga om. En annan bra sak är ju att vara aktiv med bloggandet.

2. Utseendet spelar roll! Lägg in många bilder i bloggen, då är det roligare att läsa. Samma sak är det med designen, har man en snygg och inte allt för rörig design får man genast mer lust att fortsätta läsa.

3. Dela upp inlägget i stycken, så att det inte blir så långa texter i ett kör, för det brukar oftast vara jobbigt att läsa. Ett annat alternativ kan vara att kursivera och fetmarkera de orden/meningarna du vill framhäva.

4. Att kommentera positiva saker på andras bloggar leder ofta till att man klickar sig in på (din bloggadress här). "Dagens blogg" och liknande är också smart att delta i, reklam är ju alltid bra=).Det finns ju ingen gräns på hur många kommentarer du får skriva, So just spread the love!♥

5. Skaffa bloglovin' etc. Egentligen får man i huvudsak inga fler besökare, men man kan tipsa folk att "följa" bloggen. Man kan även hamna på bloglovin's (eller någon annan sådan sidas) framsida, och det ger en fler unika besökare.


Det här var bara några tips som jag kom på nyss, det finns säkert fler. Vilket är ditt bästa knep för att få fler besökare?

Kram Hanna♥

Kommentarer

Namn
Kom ihåg mig?

Mail


Blogg/hemsida


Kommentar


Trackback